用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
甘肃省天水市一中2019届高三下学期第七次模拟考试试题(英语 解析版)
下载扣点方式下载扣点方式
需消耗5金币 立即下载
3个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
  • 资源类别试卷
    资源子类高考模拟
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1010 K
    上传用户123wangyan
  • 更新时间2019/10/9 16:50:47
    下载统计今日0 总计3
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
  • 0
    0
    资源简介
    A
    We can take online joyful learning experiences to a new level by combining the best practices in education with inspiring hands-on lessons that parents and children can enjoy together.
    ◆◇Starting a Writer’s Notebook June 13th—June 17th
    This workshop is to inspire children to see themselves as true authors. The writing activities in this workshop are meant to help young authors develop their sense of voice and enthusiasm for writing. Participants will learn a variety of strategies and techniques for generating ideas and producing meaningful writing.
    PRICE: $27.00($22.00 cash payment)   AGE: 6—10
    ◆◇Backyard Science  June 20th—June 24th
    By sharing what we discover in our own backyards, our children will be able to experience firsthand how wildlife, climate, and geographic landscapes differ across the globe. Through this workshop we have the ability to create eye-opening explorations for our children.
    PRICE: $27.00    AGE:4—10
    ◆◇Poetry Makers  June 11th—July 15th
    When sharing poems with our children we not only teach them how to appreciate the beauty of language but also that our words have the ability to affect others in deep and meaningful ways. In this four-week online workshop, we will strengthen our children’s understanding of themselves, each other, and the world around them through the power of writing poetry.
    PRICE: $27.00   AGE:6—10
    1. What can we learn about Starting a Writer’s Notebook?
    A. It offers a discount.                      B. It lasts four weeks.
    C. It is suitable for all ages.               D. It encourages children to write poetry.
    2. What can we learn about Backyard Science?
    A. It encourages the kids to get close to nature.
    B. It offers the kids various outdoor explorations.
    C. It fills the kids with confidence in their future.
    D. It enriches the kids’ life experience and knowledge.
    3. What can kids learn at Poetry Makers?
    A. Take more interest in their studies.
    B. Have a strong desire to be successful.
    C. Show much enthusiasm for literature.
    D. Be aware of the power of words.
    【答案】1. A    2. B    3. D
    【解析】
    【分析】
    这是一篇广告布告类阅读。文章介绍了一些把教育的最佳实践与鼓舞人心的动手实践相结合的课程。
    【1题详解】
    细节理解题。答案定位在Starting a Writer’s Notebook部分PRICE: $27.00($22.00 cash payment)可知Starting a Writer’s Notebook提供折扣,故选A。
    【2题详解】
    细节理解题。答案定位在Backyard Science部分By sharing what we discover in our own backyards, our children will be able to experience firsthand how wildlife, climate, and geographic landscapes differ across the globe.(通过分享我们在自家后院的发现,我们的孩子将能够亲身体验到全球野生动物、气候和地理景观的差异。)可知Backyard Science为孩子们提供了各种户外探索,故选B。
    【3题详解】
    细节理解题。答案定位在Poetry Makers部分When sharing poems with our children, we not only teach them how to appreciate the beauty of language but also that our words have the ability to affect others in deep and meaningful ways.(当我们和孩子们分享诗歌时,我们不仅教他们如何欣赏语言的美丽,而且我们的语言有能力以深刻和有意义的方式影响他人。)由此可知,在Poetry Makers,孩子们能够学会意识到语言的力量,故选D。
    【点睛】细节理解题的解题思路:
    细节理解题就是我们常见的wh-题,它们大多是根据文章中的具体信息如事实、例证、原因、过程、论述等进行提问的。抓住文段中的事实和细节是做好该题型的关键,也是做好其它类型问题的基础。该题型几乎都可以在文章中直接找到与答案有关的信息,或是其变体。在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节,做这类题一般采用寻读法,即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题和选项有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案。例如小题2,答案定位在Backyard Science部分By sharing what we discover in our own backyards, our children will be able to experience firsthand how wildlife, climate, and geographic landscapes differ across the globe.(通过分享我们在自家后院的发现,我们的孩子将能够亲身体验到全球野生动物、气候和地理景观的差异。)可知Backyard Science为孩子们提供了各种户外探索,故选B。
  • 暂时没有相关评论
  • 请先登录网站关闭

      忘记密码  新用户注册